Gebruikersnaam Wachtwoord

HoogbegaafdheidHoogbegaafdheidsevent met Tessa Kieboom

Dr. Tessa Kieboom is een autoriteit op het vlak van hoogbegaafdheid. Ze levert pionierswerk in de ontwikkeling, aanpak en begeleiding van vele duizenden hoogbegaafde jongeren en volwassenen. Ze staat mee aan het hoofd van Exentra vzw, het expertisecentrum hoogbegaafdheid in Antwerpen en ze is als gastprofessor co-titularis van de leerstoel hoogbegaafdheid aan de UHasselt. 

Afbeeldingsresultaten voor tessa kieboom

Op woensdag 18 april organiseert de vereniging Scholen met de Bijbel Wierden Enter een avond over het thema hoogbegaafdheid. De bekende Prof. Dr. Tessa Kieboom uit Belgie zal een presentatie geven over het thema "met welke bril kijken we naar onze kinderen". ​Leerkrachten, ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De avond wordt gehouden in het Ontmoetingscentrum, Spoorstraat 7 te Wierden en begint om half acht. Entree: € 10 inclusief koffie, thee en een goodiebag. De inschrijving voor dit event is gesloten.

Maar al te vaak draait een discussie over hoogbegaafdheid uit op het vastprikken van het intelligentiequotiënt. Alsof hiermee alles is gezegd. De werkelijkheid is  anders. Hoogbegaafdheid bestaat uit twee luiken: het cognitieve gegeven en het zijnsgegeven.

Tessa Kieboom zal aan de hand van de zijnsluiken vertellen over kijken naar kinderen. ​Op deze avond zal er ook een "markt " zijn waar diverse materialen tentoongesteld zullen worden. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting en gesprek.

Afbeeldingsresultaten voor tessa kieboom

 

Deel deze pagina op jouw favoriete social media kanaal!

Actuele berichten

HB event met Tessa Kieboom
HB event met Tessa Kieboom

Woensdag 18 april was de Vlaamse...

Lees verder
Artikel Tubantia
Artikel Tubantia

Afgelopen zaterdag stond er een...

Lees verder
Vacatures
Vacatures

Vandaag hebben we een aantal vacatures...

Lees verder
Oog voor elkaar Ontwerp door bandwerk